Tussenstand Tourspel

Na één week Tour de France hebben we al veel spektakel kunnen zien. In de eerste 7 dagen was ‘t al 2 keer raak voor Nederland. Sprinters Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen wisten tijdens etappe twee en drie als eerste hun wiel over de streep te krijgen. De komende weken gaan er heel anders uitzien, net als waarschijnlijk de stand in ons Tourspel. Hoogste tijd voor een tussenstand.

In het Tourspel staan Henry Schrader en Simon Verwijmeren aan de leiding. Toch is de kans dat zijn dit nog lang vol gaan houden niet heel groot. Vandaag staat namelijk de eerste bergetappe op het programma, met La Planche des Belles Filles als slotklim. Met 7 kilometer á 8,5% gemiddeld echt iets voor de klimmers. Deelnemers aan het Tourspel waarbij de helft of zelfs meer uitsprinters bestaat hebben dan ook hun beste dagen gehad. De klassementsmannen en aanvallers die een heuvel of berg goed kunnen verteren zijn nu aan het woord.

Wil je de huidige tussenstand bekijken? Kijk dan op tourploeg.nl/klassement?groepid=48. Hiervoor dien je wel ingelogd en deelnemer aan ons Tourspel te zijn.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Tags:

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Mogen we foto's gebruik waar jij op staat, die worden genomen tijdens clubactiviteiten?
Eventuele toelichting