Search
Close this search box.

Tussenstand Tourspel

Na één week Tour de France hebben we al veel spektakel kunnen zien. In de eerste 7 dagen was ‘t al 2 keer raak voor Nederland. Sprinters Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen wisten tijdens etappe twee en drie als eerste hun wiel over de streep te krijgen. De komende weken gaan er heel anders uitzien, net als waarschijnlijk de stand in ons Tourspel. Hoogste tijd voor een tussenstand.

In het Tourspel staan Henry Schrader en Simon Verwijmeren aan de leiding. Toch is de kans dat zijn dit nog lang vol gaan houden niet heel groot. Vandaag staat namelijk de eerste bergetappe op het programma, met La Planche des Belles Filles als slotklim. Met 7 kilometer á 8,5% gemiddeld echt iets voor de klimmers. Deelnemers aan het Tourspel waarbij de helft of zelfs meer uitsprinters bestaat hebben dan ook hun beste dagen gehad. De klassementsmannen en aanvallers die een heuvel of berg goed kunnen verteren zijn nu aan het woord.

Wil je de huidige tussenstand bekijken? Kijk dan op tourploeg.nl/klassement?groepid=48. Hiervoor dien je wel ingelogd en deelnemer aan ons Tourspel te zijn.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.