Winnaars Tourspel 2022 bekend

Het was een heerlijke strijd tot aan Parijs, maar de Tour de France zit er weer op. Jonas Vingegaard wist de ruim 3.000 kilometer het snelst af te leggen en hiermee de gele trui naar huis te nemen. Maar wat betekent dit voor de deelnemers van ons Tourspel?

In totaal hadden 31 van de 37 deelnemers in ons Tourspel de eindwinnaar opgenomen in hun ploeg. Na 3,5 weken van spanning en sensatie gaat uiteindelijk Daan Degen er vandoor met de hoofdprijs: een jaarabonnement op Bahamontes Magazine.

De tweede plek is voor Steven Huzen. Hij mag een cadeaubon van €50,- te besteden bij Ouwerling Tweewielers in Huissen in ontvangst nemen.

De derde plek is -net als de eerste- ook voor een van onze jeugdleden: Simon Verwijmeren. Hij kan binnenkort gratis naar de kapper bij Nathalie van Asten in Bemmel.

De rode lantaarn (laatste plaats) is voor Ruben van Kempen, die op het allerlaatste moment nog werd ingehaald door Michel Ahoud.

Prijswinnaars krijgen per mail bericht over hun prijs. Iedereen bedankt voor deelname en graag tot volgend jaar!

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Tags:

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Mogen we foto's gebruik waar jij op staat, die worden genomen tijdens clubactiviteiten?
Eventuele toelichting