Zoek
Sluit dit zoekvak.

TWC ‘t Verzetje verlengt contract met huidige sponsoren

4 sponsoren 2015-2017 (met logo)Sponsoren verbinden zich graag voor de duur van 3 jaar

De afgelopen jaren heeft TWC ’t Verzetje op vele fronten een groei doorgemaakt en dat stemt de 4 huidige sponsoren van kleding tevreden. In de afgelopen maanden zijn alle contractbesprekingen afgerond en zijn de contracten getekend.

Door de bijdrage van deze sponsoren rijden alle leden in een fraai wielertenue tegen een beperkte eigen bijdrage. De samenwerking met de sponsoren gaat verder dan het beschikbaar stellen van geld waarvoor in ruil de bedrijfsnaam op de kleding komt.

 

Zo verzorgt Profile Ouwerling in Huissen ook het kledingbeheer voor TWC ‘t Verzetje en komen nieuwe leden daar graag de kleding passen. Schildersbedrijf Harry Mattijssen uit Bemmel denkt mee in de uitvoering van het onderhoud van het clubhuis van de vereniging en neemt daarmee het vakwerk voor zijn rekening. Naast genoemde sponsoren staat de naam van Rabobank met trots op de shirts. Deze bank draagt de amateurwielersport een warm hart toe. Op de bij het tenue passende broek prijkt de naam van DERON bedden & matrassen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in zorgmatrassen en kussens.

TWC ’t Verzetje voelt zich enorm gesteund door het vertrouwen dat zij van alle sponsoren ontvangt. Met het seizoen en mooie weer op komst zullen de wielrenners weer goed herkenbaar zijn op de wegen en paden in de regio.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.