Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrijwilligers voor Rabo Wielerronde van Bemmel

Poster 2015Op zondag 20 september 2015 staat de Rabo Wielerronde weer op het programma. De voorbereidingen verlopen voorspoedig.Om het evenement wederom tot een succes te maken, hebben we jouw hulp nodig!

We zoeken met name hulp voor het bewaken van het parcours tijdens de verschillende wedstrijden. Ook bij het afbreken van het parcours kunnen we alle hulp gebruiken.

Deze oproep geldt voor alle leden van TWC ‘t Verzetje, maar ook alle familieleden, ouders, buren en andere belangstellenden.

Bij het samenstellen van het programma hebben we goed geluisterd naar de jullie feedback van vorig jaar. Toen hebben jullie met veel plezier geholpen, maar kwam als belangrijkste verbeterpunt naar voren dat het een erg lange dag was voor jullie als parcourswacht. Daarom hebben we dit jaar een beknopter programma.

Ook gaan we rouleren langs het parcours waardoor je niet de gehele middag op dezelfde plek hoeft te zitten of staan.

Afsluitend hopen we op voldoende hulp zodat we in shifts kunnen werken zodat je maar de helft van het programma hoeft te helpen. Dat lukt natuurlijk alleen bij voldoende hulp!

Dus: wil jij helpen om dit fantastische evenement gestalte te geven? Stuur dan een mailtje naar rabowielerronde@twctverzetje.nl

Meer info en het programma vind je op onze website: http://twctverzetje.nl/?page_id=217

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.