Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wielerspektakel TWC ‘t Verzetje in Bemmel op zondag 16 september a.s.

Nog een week en dan is het zover! Zondag 16 september organiseert TWC ‘t Verzetje haar jaarlijkse wielerspektakel in Bemmel (Gelderland). Op de achtergrond zijn een heleboel vrijwilligers bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Het belooft een waar spektabel te worden met op dit moment al veel aanmeldingen.

Om 8.30 uur begint het al met het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden. Daarna vanaf 10.00 uur de start van het NK tijdrijden voor Masters in de diverse leeftijdscategorieën. Om 14.00 uur een heel leuk spektakel voor de Jeugd met de Decathlon Dikke Bandenrace. Na de Sportklasse (start 15.15 uur) sluiten we vervolgens om 16.45 uur af met de FunKlasse (recreanten).

 

Wil je ook eens ervaren hoe het is om als recreant een wedstrijd te rijden en te ervaren kijk dan op www.rondevanbemmel.nl voor meer info om je aan te melden. Ook op de dag zelf kun je je aanmelden.

 

Op dit moment is de inschrijving voor het NK Masters en de Sportklasse gesloten maar je kunt je nog altijd inschrijven voor het OLKT, de Decathlon Dikke Bandenrace (Jeugd) en de Funklasse/Recreanten.

Naast deelnemers hopen we natuurlijk ook zoveel mogelijk publiek rond het parcours te verwelkomen om al deze kanjers aan te moedigen. Het tikkend hart van deze dag ligt rond Cafe 61, Dorpstraat 61 in Bemmel.

Onderstaande video geeft een mooi beeld van het verloop van de Ronde van Bemmel in 2016.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.