Zoek
Sluit dit zoekvak.

A.s. zaterdag: introductietraining jeugd

Aanstaande zaterdagmiddag 14 mei organiseert TWC ‘t Verzetje vanaf 14:00 voor de tweede keer dit seizoen een introductietraining voor jeugdrenners. Deze vindt plaats op de afgesloten de baan van B.O.D. de Sprinters in Bemmel.

Kinderen kunnen op deze zaterdagmiddag kennismaken met de wielersport. Heb jij nog nooit op een racefiets gezeten? Geen probleem. We hebben enkele leenfietsen beschikbaar en onze trainers helpen je graag op weg.

Tijdens de training staat plezier voorop. Spelenderwijs worden er oefeningen uitgevoerd die gericht zijn op fietsbeheersing, bochtentechniek en veilig fietsen in groepen. Dit wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Tegelijkertijd zullen bestaande jeugdleden van TWC ’t Verzetje een training afwerken en op de baan aanwezig zijn. Op die manier krijgen nieuwe jeugdrenners meteen een goed beeld van een echte jeugdtraining bij de Toer- en WielerClub uit Bemmel.

Interesse?

Ben jij nieuwsgiering? Meld je dan aan door een mail te sturen naar jeugd@twctverzetje.nl of meld je aan via de website. Het liefst uiterlijk vrijdag 13 mei. Heb je geen fiets en/of helm? Geen probleem. Wij zorgen voor een passende fiets en een helm die je kan lenen.

Tot zaterdag 14 mei!

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.