A.s. zaterdag: introductietraining jeugd

Aanstaande zaterdagmiddag 14 mei organiseert TWC ‘t Verzetje vanaf 14:00 voor de tweede keer dit seizoen een introductietraining voor jeugdrenners. Deze vindt plaats op de afgesloten de baan van B.O.D. de Sprinters in Bemmel.

Kinderen kunnen op deze zaterdagmiddag kennismaken met de wielersport. Heb jij nog nooit op een racefiets gezeten? Geen probleem. We hebben enkele leenfietsen beschikbaar en onze trainers helpen je graag op weg.

Tijdens de training staat plezier voorop. Spelenderwijs worden er oefeningen uitgevoerd die gericht zijn op fietsbeheersing, bochtentechniek en veilig fietsen in groepen. Dit wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Tegelijkertijd zullen bestaande jeugdleden van TWC ’t Verzetje een training afwerken en op de baan aanwezig zijn. Op die manier krijgen nieuwe jeugdrenners meteen een goed beeld van een echte jeugdtraining bij de Toer- en WielerClub uit Bemmel.

Interesse?

Ben jij nieuwsgiering? Meld je dan aan door een mail te sturen naar jeugd@twctverzetje.nl of meld je aan via de website. Het liefst uiterlijk vrijdag 13 mei. Heb je geen fiets en/of helm? Geen probleem. Wij zorgen voor een passende fiets en een helm die je kan lenen.

Tot zaterdag 14 mei!

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting