Search
Close this search box.

Zaterdag 8 april: Introductietraining jeugd

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud, en wil je weten of wielrennen een sport is die bij je past? Kom dan een keer naar de introductietrainingen van TWC ’t Verzetje uit Bemmel!

De jeugd van ’t Verzetje traint wekelijks op dinsdagavond met vaste begeleiders. Zij organiseren nu op zaterdagmiddag 8 april (en later op zaterdagmiddag 27 mei) een introductietraining.

Ervaring

Je hebt geen fietservaring nodig! En ook geen wielrenfiets! Je kan namelijk een fiets en helm lenen van de club. Het enige wat je hoeft mee te nemen is sportkleding, fietshandschoenen en een bidon.

Bij deze training staat het plezier in het fietsen voorop en kun je in een veilige omgeving kennismaken met het fietsen op een wielrenfiets (techniek, remmen, sturen, fietsen in een groep). Dat doen we door in spelvorm oefeningen te doen.

Verzamelen

Bij droog weer zal er verzameld worden om 14.00 uur bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje aan de Sportlaan 1b te Bemmel. Van daaruit zal gezamenlijk gefietst worden naar de baan van de atletiek- en skeelervereniging b.o.d. De Sprinters in Bemmel. Daar zullen we de training uitvoeren. Na de training fietsen we rond 16.00 uur weer terug naar het clubhuis.

Ouders zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken.

Aanmelden

Interesse? Aanmelden voor de introductietrainingen is vereist. Dit kan via de pagina Jeugd. Voor vragen kun je mailen naar jeugd@twctverzetje.nl. Onze jeugdtrainers geven graag informatie en/of een antwoord op je vragen.

Vond je het leuk?

Als je na de training denkt: ‘ja, wielrennen past bij mij!’, mag je nog twee keer op dinsdagavond vrijblijvend meetrainen met de jeugdgroep. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden.

Meer weten over onze jeugd?

Alle informatie over wanneer en hoe onze jeugdleden trainen, wie de begeleiders zijn, en nog veel meer vind je terug onder Onze leden > Jeugd.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.