Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog clubkleding nodig?

Dit is je laatste kans van dit seizoen

Volgend jaar bestaat TWC ’t Verzetje 50 jaar. Dit is een mooie aanleiding voor een nieuw ontwerp voor ons tenue. Een speciale kledingcommissie is druk doende met het ontwerp hiervoor. Straks is er geen apart winter- en zomertenue meer, maar één tenue voor het hele jaar. Het nieuwe tenue is verkrijgbaar vanaf begin 2025. Om onze leden niet onnodig op kosten te jagen heeft het bestuur ervoor gekozen om de webshop van Bioracer dit kalenderjaar niet meer open te zetten.

Voor leden die toch nog nieuwe clubkleding nodig hebben, zijn er twee mogelijkheden.

Allereerst geven we alle leden de kans om tijdens een SALE de huidige clubkleding en accessoires (handschoenen, sokken, bandana’’s)  uit onze bestaande voorraad aan te schaffen voor 50% van de reguliere prijs. 

Deze SALE zal plaatsvinden op maandag 22 april van 18:30 uur tot 20:30 uur in ons clubhuis. Passende kleding kunnen je direct betalen. Betalen kan alleen met pin.

In de tweede plaats roepen we leden op om te kijken of ze nog clubkleding hebben die ze zelf niet meer gebruiken. Deze kleding kun je dan aanbieden aan andere leden via de knop “Vraag en aanbod” in de Cyql-app. Uiteraard kun je hier ook zelf vragen of er nog leden zijn met oude clubkleding in jouw maat.

Sale clubkleding

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.